Cautare

8170 de rezultate pentru "accident rutier crasna salaj 2 ianuarie 2010" (3.28 secunde)
De-a lungul unei vieti de 70 ani, inima bate neincetat de mai mult de 2.5 miliarde de ori. ... Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun. ... 2.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Mudava recunoastea insa ca, in ciuda puterilor sale extraordinare, nu a reusit sa isi salveze sotia, moarta in urma cu mai multi ani intr-un accident de munca.
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
1 ianuarie 2007 aduce romanilor, o data cu aderarea la UE, si schimbari importante in sectorul economic. ... Cele mai importante modificari in sectorul economic sunt aduse de noul Cod fiscal, care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2007.
Drumuri forestiere modernizate de 10,26 milioane de lei Potrivit informatiilor primite de la APDRP, Centrul Regional 4 S-V Oltenia, valoarea totala a acestora se ridica la aproximativ 10,26 milioane de lei noi (Consiliul Local Crasna, Gorj - proiect in valoare de aproximativ 3,45 milioane de lei, Consiliul Local Horezu, Valcea - proiect in valoare de aproximativ 3,445 milioane de lei, Consiliul Local Perisani, Valcea - proiect in valoare de aproximativ 2,25 milioane de lei, Consiliul Local Muiereasca, Valcea - proiect in valoare de aproximativ 1,11 milioane de lei).
Balteni, Balanesti, Borascu, Crasna, Danesti, Polovragi si Tismana. Potrivit lui Victor Banta, prefectul judetului Gorj, retrocedarea terenurilor s-a facut atat in baza Legii nr.
Membrii comisiei romanilor de pretutindeni au facut o donatie de carte romaneasca si o donatie de computere Bibliotecii Raionale din orasul Herta, Scolii duminicale de limba romana si ucraineana din Storojinet si gimnaziului din Crasna, institutie de invatamant construita cu sprijinul Guvernului Romaniei in anul 2002 .
Staretul de la Crasna, parintele Nicodim, mi-a povestit nu cu multa vreme in urma cum a parasit Tudor Arghezi viata monahala.
Astfel, incepand cu data de 15 ianuarie si pana la sfarsitul lunii, sub titlul "15 ianuarie Ziua Culturii Romane" se vor posta zilnic pe pagina de Facebook a ICR Lisabona (http://www.facebook.com/icrlisboa) poezii si fragmente de proza din literatura romana traduse in limba portugheza, poezie romaneasca recitata, documentare despre Romania si despre personalitati romanesti.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Amenda rutiera este deconectata astfel de salariul minim, altfel valoarea punctului ar fi crescut excesiv, tinand cont ca salariul minim pe economie va creste la 1 ianuarie 2018 la 1.900 de lei.
Capitan Lucian Jacodi, ISU Salaj: ... Microbuzul implicat in accident a fost dus miercuri pentru expertiza la Registrul Auto Roman. Verificarile sunt coordonate de un procuror, intr-un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar in ancheta, importante vor fi si declaratiile martorilor.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
google-analytics.com